Exterior_09
Hall_08
P7_Duplex_Sala_12
P7_T3_Sala_08
P7_T2_Cozinha_09
P8_Quarto_08
P4_IS_10
P7_Quarto_Boy_08
P4_IS_Duche_08
P7_Quarto_Girl_08
PHOTO-2020-04-13-17-47-02 - copie

Project specificaties

Architect Capinha Lopes Consulting

Locatie Lissabon (Portugal)

Oplevering Zomer 2020

Oppervlakte 6.000 m² - 31 appartementen

Website http://www.thebivart.pt/en

The Bivart Residences

High end residentieel project van 6.000 m² in het centrum van Lissabon .

 

Het gebouw is gelegen in de Avenida Luis Bivar, een mooie brede laan met bomen in de bruisende wijk Avenidas Novas, tussen het Saldanha plein en het Edouard VII park. De nabijheid van scholen, universiteiten, winkels, parken, toegang tot het openbaar vervoer en de luchthaven vormen een grote troef voor deze ligging.

Het bestaande gebouw werd tot voorkort gebruikt als kliniek en is heel gekend bij de inwoners van Lissabon omwille van haar befaamde materniteit. Vandaag is het gebouw in een vervallen staat en klaar om herbestemd te worden. De betonstructuur van dit hoekpand biedt royale vrije hoogtes per verdieping.

Dit project werd door Promiris in februari 2017 aangekocht in partnerschap met de Belgische groep Cetim, die een minderheidsdeelname heeft.

Promiris ontwikkelt een hedendaags residentieel project met 31 appartementen met een grote belevingskwaliteit. Een grote verscheidenheid in lay-out en oppervlaktes wordt aangeboden, van appartementen met 1 slaapkamer tot appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers. De penthouses bieden een panoramisch zicht op Lissabon en de Taag.

Elk appartement beschikt over mooie volumes, grote terrassen en heeft een uitzonderlijk afwerkingsniveau: ramen op de volledige verdiepingshoogte, kwalitatieve afwerkingsmaterialen, volledig uitgeruste keuken, vloerverwarming, airconditioning, elke kamer beschikt over zijn eigen badkamer, volledig veiligheidsconcept van de ingang van het gebouw tot in elk appartement, enz.

Alle appartementen zijn verkocht en de bouw is in de zomer van 2018 begonnen. De oplevering is voorzien in het eerste semester van 2020.

Voor meer informatie, bezoek onze website: http://www.thebivart.pt/en

 

Project details

Architect Capinha Lopes Consulting

Locatie Lissabon (Portugal)

Oplevering Zomer 2020

Oppervlakte 6.000 m² - 31 appartementen

Website http://www.thebivart.pt/en